MacBook (Pro) Coating verwijderen

Is uw iPhone Xs Max defect? Dan kan u bij atJari terecht voor een kwalitatieve herstelling tegen betaalbare prijzen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.

MacBook waterschade herstellen

Heeft u een glas water, koffie of frisdrank gemorst over uw MacBook? U kan bij atJari terecht om dit te laten herstellen. De diagnose is altijd gratis.

Mac reparatie

Start uw MacBook Pro of iMac niet meer op? atJari onderzoekt uw Mac en biedt u een oplossing op maat tegen een betaalbare prijs.

SSD upgrade

Een trage Mac zorgt voor veel frustratie en dat is niet nodig. Het vervangen van de harde schijf door een snelle SSD maakt uw Mac 10x sneller.

Macbook (Pro) scherm reparaties

Werkt uw scherm niet meer? Ziet u plots strepen? Schermen zijn kwetsbaar? U kan bij ons terecht voor een kwalitatieve reparatie.

Mac opstartproblemen

In sommige gevallen kan het voorkomen dat uw Mac niet meer opstart. Het beeld blijft hangen op het Apple logo, u ziet enkel een zwart scherm, er verschijnt een vraagteken,...

Mac videokaart reparaties

Doet uw scherm vreemd? Ziet u verschillende patronen? Crasht uw scherm frequent of blijft het enkel zwart? Dan is er een grote kans dat de grafische kaart defect is.

Windows installatie

Wilt u Windows installeren op een Mac? Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. atJari bespreekt samen met u welke optie het best bij u past.

Backup mogelijkheden

Uw bestanden en foto’s zijn goud waard. Niemand wil deze plots verliezen. atJari adviseert u over de verschillende opties om uw data veilig te stellen.

Data recovery

Start uw Mac plots niet meer op? Angst om uw bestanden te verliezen? In de meeste gevallen kan atJari uw data recupereren.

Advies over Macs, software en randapparatuur

Technologie evolueert sneller dan ooit. Voor elke specifieke vraag of nood bestaat een oplossing of toepassing op maat en atJari helpt u die te vinden.

Macs opschonen of opnieuw installeren

Na verloop van tijd kan uw Mac volzitten met overbodige programma's en bestanden. In dit geval is het tijd om de Mac op te kuisen.

Digitaliseren van VHS cassettes

Heeft u nog een stapel oude videobanden op zolder liggen en wilt u deze digitaliseren naar USB of DVD? Dan bent u bij atJari aan het juiste adres! Uw herinneringen zijn onze zorg.

iPhone Xs Max reparatie

Is uw iPhone Xs Max defect? Dan kan u bij atJari terecht voor een kwalitatieve herstelling tegen betaalbare prijzen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.

iPhone Xs reparatie

Is uw iPhone Xs defect? Dan kan u bij atJari terecht voor een kwalitatieve herstelling tegen betaalbare prijzen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.

iPhone XR reparatie

Is uw iPhone XR defect? Dan kan u bij atJari terecht voor een kwalitatieve herstelling tegen betaalbare prijzen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.

iPhone X reparatie

Is uw iPhone X defect? Dan kan u bij atJari terecht voor een kwalitatieve herstelling tegen betaalbare prijzen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.

iPhone 8 Plus reparatie

Is uw iPhone 8 Plus defect? Dan kan u bij atJari terecht voor een kwalitatieve herstelling tegen betaalbare prijzen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.

iPhone 8 reparatie

Is uw iPhone 8 defect? Dan kan u bij atJari terecht voor een kwalitatieve herstelling tegen betaalbare prijzen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.

iPhone 7 Plus reparatie

Is uw iPhone 7 Plus defect? Dan kan u bij atJari terecht voor een kwalitatieve herstelling tegen betaalbare prijzen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.

iPhone 7 reparatie

Is uw iPhone 7 defect? Dan kan u bij atJari terecht voor een kwalitatieve herstelling tegen betaalbare prijzen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.

iPhone 6s Plus reparatie

Is uw iPhone 6s Plus defect? Dan kan u bij atJari terecht voor een kwalitatieve herstelling tegen betaalbare prijzen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.

iPhone 6s reparatie

Is uw iPhone 6s defect? Dan kan u bij atJari terecht voor een kwalitatieve herstelling tegen betaalbare prijzen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.

iPhone 6 Plus reparatie

Is uw iPhone 6 Plus defect? Dan kan u bij atJari terecht voor een kwalitatieve herstelling tegen betaalbare prijzen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.

iPhone 6 reparatie

Is uw iPhone 6 defect? Dan kan u bij atJari terecht voor een kwalitatieve herstelling tegen betaalbare prijzen. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen.