Uurtarief: max €49 of €79 (incl. BTW)

Hardware reparaties:
Als u uw Mac naar ons kantoor brengt, dan betaalt u maximum €49 (incl. BTW) voor de werkuren aan een MacBook (Pro) of iMac met dvd station. Als er nieuwe onderdelen nodig zijn, bespreken we dit eerst met u alvorens deze aan te kopen. Indien u beslist om de reparatie niet te laten uitvoeren, betaalt u helemaal niets. Herstellingen aan de dunne en nieuwere iMacs zonder DVD station zijn duurder (max. €79 incl. BTW voor de werkuren) omwille van de complexiteit van de reparatie.

Advies – installatie – software gerelateerde diensten:
Voor alle andere diensten maken wij een prijs op maat van uw vraag of probleem. Het algemeen uurtarief is €49 incl. BTW, aangerekend per 10 minuten. Wij streven ernaar om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden door een snelle en efficiënte aanpak. In de meeste gevallen betaalt u maximum €79 incl. BTW voor de werkuren.

In sommige gevallen is het makkelijker voor u dat wij ter plaatse komen om het probleem te bekijken. In dit geval is een uurtarief van €49 incl BTW van toepassing. Afhankelijk van de afstand kunnen er kilometers worden aangerekend (€0,50/km incl. BTW).