Mac videokaart reparaties

iMac 2009-2010-2011 | MacBook Pro 2010-2011-2012

Doet uw scherm vreemd? Ziet u verschillende patronen? Crasht uw scherm frequent of blijft het enkel zwart? Dan is er een grote kans dat de grafische kaart defect is. In samenwerking met onze partner Cero Mechelen lossen wij uw probleem op.

iMac:
Indien u in het bezit bent van een 2009, 2010 of 2011 model met defecte videokaart, dan kan u bij atJari terecht voor de installatie van een nieuwe videokaart. Hierbij zijn 2 mogelijkheden. U kan kiezen voor een videokaart van hetzelfde type. De meest recente macOS is dan High Sierra. Kiest u voor een krachtigere videokaart, dan kan uw mac geüpdatet worden naar een meer recente macOS zoals Monterey. Uw relatief ‘oude’ iMac kan hierdoor nog jaren meedraaien. Vaak plaatsen wij deze videokaarten in combinatie met een SSD schijf zodat u van de maximale snelheid kan genieten.

Tarieven:
Monterey compatibele videokaart: €348 incl BTW
High Sierra compatibele videokaart: €248 incl BTW

MacBook Pro 15″:
Indien u in het bezit bent van een 2010, 2011 of 2012 model is de kans groot dat u last heeft van videokaart problemen. Dat komt omdat deze toestellen 2 videokaarten hebben: een krachtige voor grafische taken en een minder krachtige voor normale activiteiten. Het probleem doet zich enkel voor bij de krachtige videokaart. De oplossing zit in het uitschakelen van deze kaart zodat de MacBook verder werkt met de minder krachtige. De MacBook zal dan stabiel verder werken. De kostprijs bedraagt €110 incl. BTW. Hierdoor kan u nog enkele jaren genieten van uw Mac.

Contacteer ons