Warning: Undefined variable $paged in /customers/7/c/d/atjari.be/httpd.www/wp-content/themes/ostrya/vc_templates/wdc_services.php on line 38

SSD upgrade

Een trage Mac zorgt voor veel frustratie en dat is niet nodig. Het vervangen van de harde schijf door een snelle SSD maakt uw Mac 10x sneller.

MacBook (Pro) vochtschade herstellen

Heeft u een glas water, koffie of frisdrank gemorst over uw MacBook? U kan bij atJari terecht om dit te laten herstellen. De diagnose is altijd gratis.

MacBook moederbord reparatie

Defecten of kortsluitingen op het moederbord? U kan bij atJari terecht om dit te laten herstellen. De diagnose is altijd gratis.

Mac reparatie

Start uw MacBook Pro of iMac niet meer op? atJari onderzoekt uw Mac en biedt u een oplossing op maat tegen een betaalbare prijs.

Macbook (Air/Pro) scherm reparaties

Werkt uw scherm niet meer? Ziet u plots strepen? Schermen zijn kwetsbaar? U kan bij ons terecht voor een kwalitatieve reparatie.

MacBook (Pro) Coating verwijderen

Zit u met vlekken op het scherm? Lijkt het alsof er een laag loskomt? Dan kan u bij atJari terecht.

Mac opstartproblemen

In sommige gevallen kan het voorkomen dat uw Mac niet meer opstart. Het beeld blijft hangen op het Apple logo, u ziet enkel een zwart scherm, er verschijnt een vraagteken,...

Mac videokaart reparaties

Doet uw scherm vreemd? Ziet u verschillende patronen? Crasht uw scherm frequent of blijft het enkel zwart? Dan is er een grote kans dat de grafische kaart defect is.