Digitaliseren van VHS cassettes

Heeft u nog een stapel oude videobanden op zolder liggen en wilt u deze digitaliseren naar USB of DVD? Dan bent u bij atJari aan het juiste adres!

Geef uw dierbare filmspoelen, videocassettes of muziek een digitale toekomst en geniet terug van uw mooie (jeugd)herinneringen. In de loop der tijd gaat de kwaliteit van uw analoge media fors achteruit. Wilt u die dierbare gebeurtenissen blijven bekijken, laat deze dan tijdig overzetten naar een digitaal toegankelijk formaat.

Bij VHS (magnetische band) wordt de beeldkwaliteit minder doorheen de jaren, zelfs zonder afspelen. Het omzetten (digitaliseren) van deze banden stopt dit proces: vanaf nu kan je elke opname honderden malen opnieuw kijken of nog jaren bewaren, zonder verlies van beeldkwaliteit!

De herfst- en winterperiode is voor velen het uitgelezen moment om eindelijk werk te maken om alles te verzamelen en binnen te brengen. Een leuke gelegenheid om eindelijk die mooie herinneringen te vereeuwigen. Schenk de mensen die u dierbaar zijn een tijdloos souvenir en herbeleef samen met familie en vrienden de vele leuke nostalgische momenten.

Op zoek naar een leuk en duurzaam cadeautje voor vader- of moederkesdag, verjaardag, jubileum, afscheid, huwelijk, valentijn, kerst- of nieuwjaarsgeschenk!

Methode:
Uw VHS banden worden omgezet naar een digitaal bestand (vaak MP4). Wij werken het liefst met een USB stick of externe harde schijf. Zo kan u de opnames achteraf makkelijk bewerken en kopiƫren naar andere toestellen.

Verzending:
Het is mogelijk om cassettes per post te versturen en terug te ontvangen.

Tarieven:
De prijs is sterk afhankelijk van het aantal cassettes en de lengte. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij atJari.

Contacteer ons